Engedje meg, hogy néhány kérdésen keresztül cégünk bemutassa Önnek a személyvédelmet, illetve annak gyakorlati és jogi hátterét.

Milyen törvények biztosítják a személyvédelem jogi háttérét?

A hazai magánbiztonsági jogviszonyok szabályozására alkotott, a személy - és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvényben szavatolja az e fajta tevékenységek törvényi jogosultságát.

Mit is értünk ezalatt a törvényi jogosultság alatt?

A definíció értelmében személyvédelmi tevékenységnek minősül a természetes személy vagy személyek életének és testi épségének védelme, valamint ezen tevékenységnek a szervezése és irányítása.

Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?

Elsődleges feladatunk a védett személy vagy személyek jogainak védelme, valamint sértetlenségének biztosítása, biztosítva a személyes szabadság integritásának védelmét, valamint a jó hírnév és a becsület csorbítatlanságának megőrzését.

Milyen feladatokra terjed ki a személyvédelem?

Munkatársaink szakmai feladatai a személyvédelem teljes spektrumát átölelik. Ez alapesetben a védett személy, személyi biztosítása annak lakó - vagy szálláshelyének, munkahelyének, programjai helyszíneinek, közlekedési útvonalainak, külföldi utazásainak biztosítása. De természetesen magában foglalja, és igény szerint kiegészül a családtagok és egyéb hozzátartozók védelmével.

Milyen egyéb követelményeknek kell még megfelelünk a munkánk során?

A személyvédelemben törekszünk a rendkívüli események előfordulási kockázatát minimális mértékűre csökkenteni. Az ezeket támogató előkészítő és felderítő tevékenységnek, valamint a személybiztosítók munkáját a háttérből segítő, a biztosítást támogató hatékony háttérmunkát biztosítani.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Cégünk komoly tervezési szervezési feladatokat végez. Összeállítjuk a biztosítási tervet és kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb személyvédőket, akiknek tulajdonképpen egy személyben kell rendelkeznie azokkal a sokrétű ismeretekkel és kompetenciákkal, melyek leginkább szolgálják az Ön vagy delegációja érdekeit.

Ha kérdése van tevékenységünkkel kapcsolatban ne habozzon Keresse fel irodánkat valamely elérhetőségünkön keresztül!